проведе среща с парламентарно представените партии във връзка с получаването

...
 проведе среща с парламентарно представените партии във връзка с получаването
Коментари Харесай

След срещата, организирана от ПП-какво си казаха партиите? ГЕРБ, ДПС и Възраждане не дойдоха


" " проведе среща с парламентарно показаните партии по отношение на приемането на втория мандат и националните цели за сформиране на държавно управление.

На срещата пристигнаха, " " и " ".

" Да забележим къде са границите, които можем да пр и кои не можем, тъй че да подготвим общ документ ", съобщи при започване на срещата учен.

По думите му не са водени диалози с никого във връзка с личен състав, а само за правилата на един възможен кабинет.

" Трябва да има мощна политическа поддръжка и всяко лице да бъде специалист. Днес имаме две цели: Да забележим имаме ли единодушие за текста на плана на решение. Ако се предложи нещо ново, то може да бъде включено. Това би трябвало да завърши през днешния ден на тази среща. Положихме всички старания да чуем другите гледни точки. Поканата беше към всички политически сили, няма желания ", разяснява.

" България има потребност от устойчиво ръководство, само че не непременно. Не може да се върви към държавно управление поради самото държавно управление, въз основата на безпринципни взаимни отстъпки. Изпълнителното бюро на и управлението на парламентарната група прегледа оферти план с цели. Оценяваме положително желанието на " " да сътвори среда на разговор, като са отразени цели на партиите, в това число и на. Нашето присъединяване е израз на добра ". Това мнение изрази Кристиан Вигенин от.

Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския от " " разяснява, че това е сериозен политически документ, който може да бъде основа за придвижване напред и изрази притеснение, че политически обединения, които са систематични, не са тук.

" Смятаме, че този документ е форма за образуването на едно отговорно ръководство. Отчитаме казаното от, само че би трябвало да разберем, че кабинет, в случай че се стигне до подобен, то ще бъде подвластен, както сподели господин Вигенин, от болшинства. Нашата настройка е да ви подкрепим в конкретика ", съобщи още той.

" Тук в Народното събрание се желае мир и национална отговорност. Тази среща демонстрира такава отговорност и ви поздравям за формата на срещата, която организирахте.  Окончателният документ през днешния ден го видяхме, виждаме в него всички съществени цели, които и от търсим. Смятам, че от демонстрират една изключителна политическа храброст ", добави още Иванов.

от " " съобщи, че главният приоритет на БВ е точно сформиране на постоянен кабинет, който да преведе страната през рецесиите - Шенген и еврозоната.

" За реализиране на тези цели считаме, че е належащо устойчиво парламентарно болшинство, което не просто да разполага със 121 гласа, а да може да поема ясни задължения. Ще се срещнем с декларацията и нейното наличие, занапред ще обсъждаме. Подобно на и ние имаме запаси във връзка с част от текстовете. До петък ще почистим своята позиция. Важен е въпросът с правния темперамент на оферти документ. До какъв брой е рамка и до каква степен ще има задължаващ темперамент ", сподели.

" " оцениха, че има положителни оферти в частта стопанска система и финанси, само че не е ясно по какъв начин ще се стигне до осъществяването им.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР